Welcome!

If you like to enjoy fine, high-quality and healthy food but also feel good at the same time, whether you have a quick bite to eat or cook for hours, you're in the right place. Taste the flavors of Sana's hummus and unique salads.Healthy and tasty Sana's delicacies are made according to the authentic recipe, from carefully selected fresh ingredients, and they save time spent in the kitchen.
Taste it and enjoy healthy !

Hat


Find us!


Hrvatski potrošači Sana hummus proglasili proizvodom godine

Zdrave delikatese koje spajaju mediteransku kuhinju i
okuse začina iz raznih dijelova svijeta osvojile hrvatske potrošače.


Zagreb, veljača 2018.g. – „Pobjeda u ovogodišnjem odabiru proizvoda godine za nas je veliko priznanje. Inspiracija od početka rada naše tvrtke je uživanje u hrani odličnog okusa koja je kvalitetna i daje dobar osjećaj, a Hummus je upravo to. Jako nam je drago što se i naši potrošači tako osjećaju i vole Sana Hummus“, navela je direktorica poduzeća Silvija Repić, te nam detaljnije pojasnila zašto brojni ljubitelji kažu da je hummus najbolji namaz na svijetu.

 Odabrani proizvod godine najveća je svjetska nagrada za poboljšane, nove, promijenjene, inovativne proizvode i zadovoljstvo potrošača isključivo prema njihovom izboru.

U ovom slučaju hrvatski potrošači ocjenjuju proizvode prema vlastitom mišljenju, a nezavisno istraživanje provodi međunarodna tvrtka ACNielsen, prema najvišim mogućim međunarodnim i ISO standardima i kriterijima.

 „Pozivamo ljubitelje ukusne i zdrave hrane da Sana Hummus potraže u trgovačkim centrima, probaju proizvode i provjere zašto su hrvatski potrošači baš Sana Hummus proglasili proizvodom godine. Pobjeda nam je dala dodatnu potvrdu da idemo u pravom smjeru te da je kvaliteta Sana Hummusa prepoznata baš onako kako smo se i mi osobno u Hummus zaljubili“, rekla je Silvija Repić.

 

Prev Next
Naslovna lijevo 1

Naslovna lijevo 2

Naslovna lijevo 3

Naslovna lijevo 4

Naslovna lijevo 5

Naslovna lijevo 6

 Naslovna lijevo 7

Naslovna lijevo 8

Naslovna lijevo 9

Follow us on Facebook!

Prev Next
Naslovna desno 1

Naslovna desno 3

Naslovna desno 5

Naslovna desno 6

Naslovna desno 2

 Naslovna desno 7

 Naslovna desno 8

 Naslovna desno 9

Naslovna 10

Login or Register

Facebook user?

You can use your Facebook account to sign into our site.

fb iconLog in with Facebook

LOG IN