A+ A A-

Sana delikatese - kontakt

Mi smo tim entuzijasta koji vole finu hranu, uživanje uz jelo s dragim ljudima i brinemo o zdravlju. Inspiracija u radu su nam naši zadovoljni hranoljupci, svih godina i profila, oni koji brinu o zdravlju i oni koji su „samo“ gurmani, oni izbirljivi i oni koji istražuju, ali i slatki klinci koji uživaju u finim, ukusnim, zdravim i hrskavim grickalicama!

Donosimo Vam zdrave delikatese, Sana hummus i Povrtni mix, koji spajaju mediteransku kuhinju i okuse začina iz raznih dijelova svijeta. Vjerujemo da u današnje vrijeme kada svi živimo brzo još uvijek možemo uživati u kvalitetnoj hrani koja će nam donijeti dobar osjećaj i zdravlje, a uz to još i uštedjeti vrijeme koje provodimo u kuhinji.

Sana delikatese vjeruje da je moguće uživati u grickalicama na jedinstven i zdrav način! Posebnom tehnologijom sušenja Jonathan jabuke nastaju čips i štapići fantastične hrskavosti. Iznimnu kvalitetu čipsa od jabuke uronili smo u vrhunsku čokoladu za nenadmašan doživljaj. Pretvorili smo ukusne i zdrave proizvode u posebnu poslasticu.

 Uživajte zdravo i uživajte hrskavo uz Sana delikatese!Adresa:

Sana delikatese d.o.o.
Dravska 17
48 000 Koprivnica

Tel.: +385 91 411 47 48
E-Mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Lajkaj nas: www.facebook.com/sana.delikatese

Pišite nam

CAPTCHA

Login or Register

Facebook user?

You can use your Facebook account to sign into our site.

fb iconLog in with Facebook

LOG IN