Ispijanje kombuche svjetski je trend, a od sada i vi možete uživati u pravoj, tradicionalnoj kombuchi.
Kombucha đumbir&kurkuma je blago gazirani, fermentirani čaj začinjen đumbirom i kurkumom.
Bogata je organskim kiselinama, probiotskim bakterijama i vitaminima B skupine te ima mnoge dobrobiti na naše zdravlje. Nastaje fermentacijom zelenog i crnog čaja u koji se dodaje kombucha kultura, a koju čine „dobre bakterije“ i kvasac nahranjeni malom količinom šećera.
EKIPA kombucha je nepasterizirano piće u koje ne sadrži konzervanse, umjetna sladila i aditive. Sve boje i okusi dobivaju se 100% iz prirode.
Nepasterizirana kombucha je prava, tradicionalna kombucha dobivena fermentacijom čaja. Naziva se još i „sirova“ kombucha jer se kombucha kultura NE zagrijava te su sve dobre bakterije očuvane. Potrebno ju je držati u hladnjaku, u protivnom nastavlja fermentirati i dobiva kiselkastiji okus.
Neto količina: 250 ml