Pravila privatnosti

Osiguravanje privatnosti

Ova izjava o privatnosti definira kako https://sana-delikatese.hr/ koristi i štiti informacije koje dajete korištenjem naše web stranice. https://sana-delikatese.hr/ se obvezuje čuvati vašu privatnost. Ako vas molimo za bilo kakve informacije na temelju kojih vas je moguće identificirati tijekom korištenja ove stranice, jamčimo vam da će one biti korištene isključivo u skladu s ovom izjavom o privatnosti. https://sana-delikatese.hr/ se povremeno može izmijeniti nadgradnjom sadržaja. Molimo vas da povremeno provjeravate stranicu da biste se uvjerili da se slažete sa svim promjenama.

 

Upravljanje i obrada osobnih podataka

Pravilnik o privatnosti (zajedno s našim općim uvjetima poslovanja), navodi uvjete pod kojima tvrtka „Sana delikatese d.o.o.“ koristi i štiti sve osobne podatke i druge srodne informacije, koje dajete prilikom korištenja internetske stranice https://sana-delikatese.hr/. Tvrtka „Sana delikatese d.o.o.“ mora štititi vašu privatnost, uključujući osobne podatke i obvezuje se da će se pridržavati ovih obveza. Korištenjem ove internet stranice, korisnik potvrđuje, da prihvaća i slaže se s cjelokupnim sadržajem ove politike zaštite podataka, ukoliko ne zahtijevaju dodatne oblike suglasnosti za pojedinačne slučajeve. Ova se pravila o privatnosti mogu izmijeniti ili ažurirati u bilo koje vrijeme bez prethodne obavijesti ili upozorenja. Koristeći ovu stranicu nakon izmjene ili dopune, korisnik potvrđuje, da se slaže s izmjenama i dopunama.

Osobni podaci se prikupljaju radi pravilnog zaprimanja narudžbi, ponuda, komunikacije s kupcima, statističke analize u svrhu poboljšanja performansi internet stranice i usluga, a ako date svoju suglasnost, šaljemo i informacije o našim promocijama u vezi novih proizvoda i posebnih ponuda, koje se šalju putem e-maila, SMS-a ili poštom sve dok ne pošaljete zahtjev za otkazivanje/odjavu.

Prikupljamo sljedeće podatke:

 • IP adresa
 • ime
 • prezime
 • datum rođenja
 • spol
 • adresa i adresa za dostavu
 • broj telefona
 • e-mail adresa
 • vrijeme i datum registracije
 • arhiva komunikacije s internet trgovinom
 • kolačići (popis kolačića)

U isto vrijeme izvodimo općenitu statističku obradu podataka o kupcima i njihovim narudžbama te potencijalnim kupcima (kontaktima), na podlozi koje izvodimo interne analize prodaje, ponovnih narudžbi i agregatnog ponašanja kupaca te pratimo i optimiziramo svoju poslovnu učinkovitost i optimiziramo svoje oglašavanje. Ova vrsta statističkog praćenja nam omogućava općenito optimizirati poslovanje i oglašavanje te na podlozi toga korisniku ponuditi cjenovno dostupnije proizvode, usluge i bolju sigurnost osobnih podataka.

Tvrtka „Sana delikatese d.o.o.“ poštuje privatnost korisnika internet stranice https://sana-delikatese.hr/, te se obvezuje, da će prikupljeni osobni podaci biti pažljivo čuvani i neće biti proslijeđeni trećim osobama bez suglasnosti korisnika ili da će biti korišteni isključivo za gore navedene svrhe, osim u slučajevima kada takve podatke zatraži nadležna nacionalna vlast, koja bi imala pravnu osnovu za to i u slučaju sumnje na zlostavljanje od strane korisnika internet stranice. „Sana delikatese d.o.o.“ podatke može proslijediti samo ugovornim obrađivačima podataka.

Dostavnoj službi Hrvatske Pošte ili  GLS Hrvatska moramo javiti ime i prezime korisnika, adresu dostave, broj telefona i e-mail adresu.

 

Čuvanje osobnih podataka

Prilikom registracije ili kupnje kupac daje dozvolu i suglasnost tvrtki „Sana delikatese d.o.o.“, Dravska 17, 48 000 Koprivnica, za prikupljanje, obrađivanje i čuvanje danih osobnih podataka. Sve osobne podatke koje „Sana delikatese d.o.o.“ obrađuje na osnovi zakona, isto tako čuva u okviru zakonsko određenog razdoblja. „Sana delikatese d.o.o.“ se obavezuje da će pomno i u skladu sa zakonodavstvom čuvati sve podatke korisnika. S namjerom da se spriječi neautoriziran dostup ili otkrivanje, prihvatili smo odgovarajuće fizičke, elektroničke i upravljačke procedure za sigurnu pohranu i čuvanje informacije koje skupljamo preko interneta.
„Sana delikatese d.o.o.“ će čuvati vaše osobne podatke toliko vremena koliko je potrebno da se ostvare namjene u koje su osobni podaci bili prikupljeni i obrađeni (npr. kako bi imali pristup i mogli koristiti vaš internetski račun i internetsku stranicu prodavatelja, kako bi prodavatelj mogao ispuniti vašu narudžbu, za provjeru vaših plaćanja i ispunjenje drugih vaših i/ili obaveza prodavatelja, kako bi mogli pristupati do posebnih informacija koje dostupne, kako bi vam prodavatelj mogao slati e-novosti i sl.).
Predani smo pružanju sigurnosti vaših podataka. Kako bismo spriječili neovlašteni pristup ili otkrivanje, usvojili smo odgovarajuće postupke upravljanja, fizičke i elektroničke postupke, kako bismo sigurno pohranili i zaštitili informacije koje prikupljamo na internet stranici.

Korisnik je i sam odgovoran za čuvanje osobnih podataka tako da se pobrine za sigurnost svojeg korisničkog imena i lozinke te odgovarajuću programsku (antivirusnu) zaštitu svojeg kompjutera.
Zbirka osobnih podataka je registrirana na internet stranici https://sana-delikatese.hr/.
Uvijek imate pravo na besplatne informacije, gdje možete provjeriti točnost pohranjenih podataka. Ako želite, možete nas kontaktirati putem e-maila [email protected] i pošaljite nam zahtjev putem e-maila ili poštom. Pri prenošenju podataka, izvršit će se eventualne ispravke ili brisanja ukoliko su u skladu sa zakonom.

 

Sigurnost

Obvezujemo se osiguravanju sigurnosti vaših informacija. S namjerom da se spriječi neautoriziran pristup ili otkrivanje, prihvatili smo odgovarajuće fizičke, elektroničke i upravljačke procedure za sigurnu pohranu i čuvanje informacije koje skupljamo preko interneta.

 

Kako koristimo kolačiće

Kolačić je mala datoteka koja treba vašu dozvolu da se zapiše na tvrdi disk vašeg kompjutera. Kada je jednom prihvatite, datoteka je dodana i kolačić pomaže analizirati internet promet ili vam javi kada posjetite specifičnu internet stranicu. Kolačići dozvoljavaju da se aplikacije odazovu s obzirom na vaše zahtjeve. Aplikacija može prekrojiti svoje operacije s obzirom na vaše potrebe i želje za prikupljanjem i čuvanjem informacija o vašim preferencijama.

Internet promet koristimo za identifikaciju koje su stranice bile korištene.

To nam pomaže analizirati podatke o našem internet prometu i poboljšati našu internet stranicu tako da je prilagođavamo vašim potrebama. Te podatke koristimo isključivo za analitičke potrebe te ih nakon toga odstranimo iz sistema.

Kolačići nam pomažu da vam osiguramo najbolju internet stranicu tako da nam omoguće praćenje za koje stranice smatrate da su zanimljive a koje ne. Kolačić nam ni u kom slučaju ne omogućuje pristup do vašeg kompjutera ili bilo koje druge informacije o vama, kao što su one koje ste dijelili s nama. Možete se odlučiti za ne prihvaćanje ili odbijanje kolačića. Većina internet pretraživača automatski prihvaća kolačiće a vi možete promijeniti podešavanja pretraživača i odbiti kolačiće ako to želite. To može uzrokovati gubitak svih prednosti pojedinačne stranice.

 

Poveznica do druge stranice

Naša internet stranica može sadržavati poveznice do drugih internetskih stranica. Ako bilo koju od njih iskoristite da se preusmjerite s naše stranice, morate znati da nemamo nikakve kontrole nad drugim stranicama. Zato nismo odgovorni za zaštitu privatnosti s obzirom na bilo kakve informacije koje ćete podijeliti za vrijeme posjećivanja druge stranice i zato ona nije dio ove izjave o osiguravanju privatnosti. Pozivamo vas za da pažljivo provjerite i pregledate njihovu izjavu o osiguravanju privatnosti.

 

Kontroliranje vaših osobnih informacija

Na sljedeći se način možete odlučiti za zabranu prikupljanja ili korištenja vaših osobnih podataka:

 • kad god vas sistem moli za unos informacija u formular na internet stranici, pogledajte polje u kojem možete izabrati onemogućavanje prikupljanje informacija za prikupljanje bilokakvih informacija za marketinške potrebe.
 • ako ste se prethodno složili s korištenjem vaših osobnih informacija za potrebe direktnog oglašavanja, to možete izmijeniti bilo kada na način da nam pošaljete pismo ili e-poštu na [email protected].

Vaše osobne podatke nećemo prodavati, distribuirati ili posuđivati trećim osobama bez vašeg pristanka ili ako nam tako nalaže zakon. Vaše osobne podatke možemo koristiti samo u promocijske svrhe trećih stranaka za koje smatramo da će vam biti zanimljive, ukoliko nam javite da bi vas to zanimalo.

U svakom trenutku možete zahtijevati i detalje osobnih informacija, koje o vama čuvamo prema Aktu o zaštiti podatka iz 1998. Usluga se plaća. Ako želite kopiju informacija koje o vama čuvamo, molimo, pišite nam na „Sana delikatese d.o.o.“ Dravska 17, 48 000 Koprivnica.

Ako smatrate da su bilo koje informacije koje imamo prikupljene o vama nepravilne ili nepotpune, pišite nam ili pošaljite e-mail što je prije moguće. Bilo kakve nepravilne informacije ćemo pokušati ispraviti u najkraćem mogućem vremenu.

 

Objava promjena

Svaka promjena naše politike o zaštiti osobnih podataka bit će objavljena na toj internetskoj stranici. Korištenjem internetske stranice, pojedinac potvrđuje da prihvaća i slaže se s cjelokupnim sadržajem ovih pravila o privatnosti.