Muffini s kesten pireom i narančom
Sastojci za 10 muffina: 3 jaja200 g Sana kesten pirea 72%100 g maslaca sobne temperature110 g glatkog brašna6 g praška za pecivo60 ml narančinog soka1
Tahini kuglice s kokosom
Sastojci: 60 g mljevenih zobenih pahuljica30g mljevenog kokosa (kokos mrvice)2 žlice Sana Tahini classic2 žlice kakaa u prahu4 žlice biljnog mlijeka10 mekanih datulja (ako su
Kesten torta
Sastojci:Biskvit:4 jaja60 g šećera125 ml ulja140 g čokolade za kuhanjePrstohvat soli Krema:250 g Sana kesten pire 72%200 ml slatkog vrhnjaVrećica želatinaMalo rumaRibana korica naranče Ganache:500
Kesten topla čokolada
Sastojci (za 2 šalice):14 g nezaslađenog kakaa u prahu1/2 žličice espresso prahaprstohvat soli2 žlice vode320 ml mlijeka160 ml slatkog vrhnja115 g tamne čokolade, nasjeckane Dekoracija:tučeno
Kesten bombonjera
Sastojci:250 g Sana kesten pire 100%4 žlice Sana sirup od datulja100 g orahaČokolada za glazuru Postupak:Usitnite orahe u blenderu (ili druge orašide koje volite) te
Kesten Mont Blanc
Sastojci:Krema od bijele čokolade:40 g škrobnog brašna20 g šećera2 veća jajaprstohvat soli500 g mlijeka1 i 1/2 žličica ekstrakta vanilije100 g nasjeckane bijele čokolade Krema od