Dobrodošli!

Če radi uživate v okusni, kvalitetni in zdravi hrani in se želite ob tem dobro počutiti, ne glede na to ali pojeste nekaj na hitro ali več ur kuhate, ste na pravem mestu. Okušajte okuse Sana hummusa in edinstvenih solat.Zdrave in okusne Sana delikatese so pripravljene po izvirni recepturi, iz skrbno izbranih sestavin. Prihranijo čas namenjen kuhanju.
Okušajte in uživajte zdravo !

Hat
Uživajte zdravo!


Pronađite nas!


Hrvatski potrošači Sana hummus proglasili proizvodom godine

Zdrave delikatese koje spajaju mediteransku kuhinju i
okuse začina iz raznih dijelova svijeta osvojile hrvatske potrošače.


Zagreb, veljača 2018.g. – „Pobjeda u ovogodišnjem odabiru proizvoda godine za nas je veliko priznanje. Inspiracija od početka rada naše tvrtke je uživanje u hrani odličnog okusa koja je kvalitetna i daje dobar osjećaj, a Hummus je upravo to. Jako nam je drago što se i naši potrošači tako osjećaju i vole Sana Hummus“, navela je direktorica poduzeća Silvija Repić, te nam detaljnije pojasnila zašto brojni ljubitelji kažu da je hummus najbolji namaz na svijetu.

 Odabrani proizvod godine najveća je svjetska nagrada za poboljšane, nove, promijenjene, inovativne proizvode i zadovoljstvo potrošača isključivo prema njihovom izboru.

U ovom slučaju hrvatski potrošači ocjenjuju proizvode prema vlastitom mišljenju, a nezavisno istraživanje provodi međunarodna tvrtka ACNielsen, prema najvišim mogućim međunarodnim i ISO standardima i kriterijima.

 „Pozivamo ljubitelje ukusne i zdrave hrane da Sana Hummus potraže u trgovačkim centrima, probaju proizvode i provjere zašto su hrvatski potrošači baš Sana Hummus proglasili proizvodom godine. Pobjeda nam je dala dodatnu potvrdu da idemo u pravom smjeru te da je kvaliteta Sana Hummusa prepoznata baš onako kako smo se i mi osobno u Hummus zaljubili“, rekla je Silvija Repić.

 

Prev Next
Naslovna lijevo 1

Naslovna lijevo 2

Naslovna lijevo 3

Naslovna lijevo 4

Naslovna lijevo 5

Naslovna lijevo 6

 Naslovna lijevo 7

Naslovna lijevo 8

Naslovna lijevo 9

Pratite nas na Facebook-u!

Prev Next
Naslovna desno 1

Naslovna desno 3

Naslovna desno 5

Naslovna desno 6

Naslovna desno 2

 Naslovna desno 7

 Naslovna desno 8

 Naslovna desno 9

Login or Register

Facebook user?

You can use your Facebook account to sign into our site.

fb iconLog in with Facebook

LOG IN