Sastojci za 4 osobe:

  •  400 g tjestenine češljanci
  •  1 žlica sezamovih sjemenki
  •  200 g Sana hummusa sa cijelim zrnima slanutka
  •  40 ml povrtne juhe
  •  10 ml soka od limuna
  •  10 ml sojinog umaka
  •  2 mlada luka
  •  sol i čili (po želji)

Sjemenke sezama nakratko popržite u čistoj tavi dok ne dobije boju. Iscijedite sok jedne polovice limuna. U lonac s vrelom posoljenom vodom stavite tjesteninu i kuhajte po uputama na pakiranju.

Za vrijeme dok se tjestenina kuha u odvojenu zdjelu stavite Sana hummus sa zrnima slanutka, dodajte malo sojinog umaka, sok od limuna i povrtnu juhu, a zatim sastojke po želji začinite čilijem te dobro izmiješajte.

Kada je tjestenina kuhana, ocijedite je te dodajte umaku od hummusa koji ste pripremili. Sastojke dobro izmiješajte.  Mladi luk narežite na tanke kolutiće te ih uz malo prženog sezama pospite po tjestenini u umaku od hummusa. Poslužite.