Kesten u svako doba godine i u svim prilikama? Za sve one koji kažu da s veseljem vam predstavljamo nove Sana deserte – kesten štapiće u čak dva okusa i kesten pire s mascarpone kremom. Ovi impulsni, ready-to-eat proizvodi, savršeni su za sve kestenoljupce koji od sada u svom desertu mogu uživati kad god to požele. Novim proizvodima proširili smo paletu smrznutih kesten proizvoda koje su potrošači jedva dočekali.
Kesten štapići dolaze u dva okusa – kesten štapići preliveni kakaom i kesten štapići s pravom narančinom korom, preliveni kakaom. Odličan su izbor deserata i za vegane i osobe intolerantne na laktozu jer ne sadrže namirnice životinjskog podrijetla.
Praktično pakiranje omogućuje Vam da u omiljenim štapićima uživate on-the-go zahvaljujući čašici u kojoj se nalazi 10 kesten štapića. Ukoliko se proizvodi ne konzumiraju odjednom, čašica se može spremiti u hladnjak, a jednom odmrznuti proizvod može se konzumirati unutar 3 dana. Praktično i za male i za velike sladokusce!


Kesten pire s mascarpone kremom pruža pravo kremasto bogatstvo okusa i prave, mliječne, mascarpone kreme. Puni okus najfinijeg kestena oduševit će sve istinske ljubitelje kesten deserata.

Prepustite se odličnom okusu kestena i uživajte u svakom zalogaju!