Možete li zamisliti omiljenu pizzu, tjesteninu ili sendvič bez sira? Sir je delicija kojoj je gotovo nemoguće odoljeti jer mnogim jelima daje novu dimenziju okusa.
Nažalost, tvrdi sirevi često su visoko na popisu hrane koje se moramo odreći ukoliko želimo smanjiti unos masnoća, neovisno da li je tome razlog želja za vitkom linijom ili uputa liječnika
Sana svojim proizvodima želi svim gurmanima omogućiti uživanje u finoj hrani na zdravi način. Sa čak 34% proteina i samo 5% masti novi FIT&TASTY mliječni sir novi je „must try“ proizvod za vaše fine i zdrave zalogaje! Odležan je 6 mjeseci zbog čega ima odličan okus unatoč niskom udjelu masti, te istovremeno visokom udjelu bjelančevina. Upravo je zato odličan izbor za nutritivno izbalansirane obroke. Protein nije dodan „izvana“ kao u npr. „proteinskim“ jogurtima i pločicama već je prirodno zadržan posebnom tehnologijom proizvodnje.


Zbog svog izvrsnog nutritivnog sastava, čak 34% bjelančevina i samo 5% mliječne masti, odličan je za sportaše jer bjelančevine doprinose održavanju i povećanju mišićne mase. Također, pogodan je za sve koji teže smanjenom udjelu masnoća u prehrani ili jednostavno žele uživati u okusu odličnog sira.
Svojim okusom osvojit će sve ljubitelje sireva, a posebno one koji traže prehranu bogatu bjelančevinama i niže kalorijske vrijednosti .
Praktično pakiranje od 8 listića ukusnog FIT&TASTY sira omogućuje jednostavnu konzumaciju u vašem omiljenom sendviču, tortilji, salati ili tjestenini a teško ga je ne gricnuti za međuobrok.
Prepusti se i ti novoj FIT&TASTY avanturi i uživaj u vrhunskom okusu sira!

Sana FIT&TASTY sir potražite u Intersparu, odabranim trgovinama Konzuma i Plodina, te na Sana web shopu!