Nije tajna da je hummus vjerojatno najbolji namaz na svijetu, a Sana hummus spravljen od svježih sastojaka i prema izvornoj recepturi osvojio je brojna srca pravih gurmana.
Prepoznao je to i magazin Sensa pa je upravo Sana hummus dobitnik nagrade Sensa Loves u kategoriji Food.

Sana hummus spravljen je isključivo od svježih sastojaka i prema izvornoj recepturi, a potrošači ga prepoznaju po bogatom, a istovremeno blagom okusu.
Ovo tisućljetno jelo dobro je poznato i u kuhinjama južnog Mediterana, a u novije vrijeme je osvojilo i zapadnu kulturu koja je od njega napravila razne varijacije. Hummus obožavamo zbog njegove punoće okusa, iznimne mazivosti, ali i visokih nutritivnih vrijednosti.
U hummusu možete uživati na razne načine, kao samostalnom obroku ili prilogu uz druga jela. Ne zahtijeva dodatnu pripremu i odmah je spreman za jelo. Idealan je u svakodnevnoj prehrani, dobar je izvor proteina, vlakana, nezasićenih masnih kiselina, minerala (kalij, kalcij, magnezij), vitamina (C, B9), a sadrži i visoke vrijednosti željeza koji je neophodan organizmu za normalnu funkciju srca i krvožilnog sustava.
Odličan je namaz na kruhu, dip uz povrće ili snack te dodatak mesnim i bezmesnim jelima.
Sana hummus možete odabrati u 5 različitih okusa: classic, zrna slanutka, čili, bučine sjemenke i zelena paprika. Volite li više blagi okus probajte klasični hummus, hummus s dodatkom cijelih zrna slanutka ili bučinih sjemenki. Ako obožavate začinjenu hranu probajte hummus s paprikom ili čilijem.
Zbog svojih vrijednih nutritivnih svojstava namijenjen je svim dobnim skupinama, a osobito je pogodan za djecu i sportaše te osobe sa posebnim prehrambenim potrebama. Budući da nema sastojaka životinjskog podrijetla pogodan je za vegane.

Uživaj zdravo u svakom zalogaju najboljeg namaza!