Najveće godišnje okupljanje FMCG industrije održano je 09. studenog 2023. u sklopu 8. FMCG Summita u organizaciji INStore magazina u Mozaik centru u Zagrebu.
Čak 450 sudionika iz područja FMCG sektora okupilo se kako bi razmijenilo iskustva i dobre prakse poslovanja te saznalo koji su novi trendovi u ovoj dinamičnoj industriji koja se s pravom zove „brza“ (Fast Moving Consumer Goods).


Sana delikatese ove godine obilježavaju 10. godina od osnutka poduzeća i tom su prilikom za sve sudionike priredili fini i zdravi rođendanski doručak pod motom “Uživaj zdravo!”. Sana proizvodi prepoznati su kao inovativni od samog dolaska na tržište pa tako i nadalje te se asortiman u 10 godina razvijao u korak s najnovijim trendovima.
Okupljeni su uživali u bogatoj rođendanskoj ponudi hrane – od neizostavnog svježeg hummus namaza od slanutka i sezama, spravljenog prema izvornoj recepturi, guacamole namaza od avokada, svježim biljnim i mliječnim sirevima, ali i slatkom stolu prepunom kesten delicija i čipsa od jabuke.
Sana je premijerno predstavila i Falafel – kuglice od slanutka i graška, koji će se uskoro naći na policama trgovačkih lanaca. Nema sumnje da će i Falafel, kao i ostale Sana delicije osvojiti srca potrošača svojom kvalitetom i vrhunskim okusom.

Uživaj zdravo uz Sanu!