Studeni je važan mjesec za Sana delikatese, a ove godine je još posebniji jer Sana obilježava 10 godina od osnutka tvrtke. Tim smo povodom prošlog petka u Submarineu u Zagrebu pripremili pravi rođendanski party. Poslovni partneri i prijatelji Sane uživali su na after work partyju koji je začinila bogata ponuda hrane i pića, a za ugodnu atmosferu pobrinuo se i DJ.

Fina hrana je temelj svakog dobrog partyja, a Sanin tim spojio je fino i zdravo tako što je rođendanski stol bio prepun kreativnih jela na bazi namirnica biljnog podrijetla poput zalogaja s hummusom, Tjestenine s guacamoleom i dimljenim tofuom, Rižota s Thai Salsom i Fishless Tunom, a posebno iznenađenje bili su slani Trokutići s kesten pireom i gljivama. Slatki stol krasili su razni deserti od kestena , Čips od jabuke s čokoladom te čokoladirani bademi i višnje.

Osim gurmanskih doživljaja, uzvanici su za uspomenu ponijeli fotografije s Photo Booth scene, ali i bogate Sana pakete koji će svakog gosta još danima častiti finim i zdravim delicijama.

Direktorica Silvija Repić odlučila je dodatno nagraditi najhrabrije poznavatelje Sana proizvoda s čak 3 primamljiva paketa od kojih jedan sadrži mjesečnu zalihu Sana hummusa po izboru.

Sana je za sve gurmane i ljubitelje Sana delicija kroz cijeli studeni pripremila brojne pogodnosti, darove, evente i kulinarske radionice, a na web shopu časti s 10% rođendanskog popusta na stranici www.sana-delikatese.hr

Uživaj zdravo sa Sanom!

Foto: Robert Gašpert