Sastojci (za 2 osobe):
- 110 g tjestenine fusilli od slanutka
- 100 g Sana Hummus bučine sjemenke
- 4 rotkvice
- 10-ak šparoga
- 2 mlada luka
- 2 žlice maslinovog ulja
- 2 žlice Sana Power mix
- 1 žlica kopra
- Sok 1 limuna
- 1 žlica senfa
Postupak:
- Tjesteninu stavite kuhati prema uputama s pakiranja.
- Na zagrijanu tavu stavite maslinovo ulje zatim dodajte nasjeckani mladi luk i šparoge na manje komade. Pržite 5 minuta.
- U zdjelu stavite hummus, sok limuna, senf, Power mix i kopar. Dobro promiješajte.
- Rotkvice narežite na tanke kolute.
- Tjesteninu ocijedite i ohladite. Umiješajte umak od hummusa, šparoge, mladi luk i rotkvice.
- Sve dobro promiješajte i servirajte ohlađeno.
Recept: Vinka Tresić