Sastojci (za 2 osobe):

  • 110 g tjestenine fusilli od slanutka
  • 100 g Sana Hummus bučine sjemenke
  • 4 rotkvice
  • 10-ak šparoga
  • 2 mlada luka
  • 2 žlice maslinovog ulja
  • 2 žlice Sana Power mix
  • 1 žlica kopra
  • Sok 1 limuna
  • 1 žlica senfa

Postupak:

  1. Tjesteninu stavite kuhati prema uputama s pakiranja.
  2. Na zagrijanu tavu stavite maslinovo ulje zatim dodajte nasjeckani mladi luk i šparoge na manje komade. Pržite 5 minuta.
  3. U zdjelu stavite hummus, sok limuna, senf, Power mix i kopar. Dobro promiješajte.
  4. Rotkvice narežite na tanke kolute.
  5. Tjesteninu ocijedite i ohladite. Umiješajte umak od hummusa, šparoge, mladi luk i rotkvice.
  6. Sve dobro promiješajte i servirajte ohlađeno.

    Recept: Vinka Tresić