Sastojci za 4 osobe:
- 400 g tjestenine češljanci
- 200 g Sana Povrtni mix
- 15 g slanih inćuna
- ekstra djevičansko maslinovo ulje
- sol i svježe mljeveni papar
- 100 g feta sira
U vrelu i posoljenu vodu stavite tjesteninu češljance i kuhajte po uputama na pakiranju.
Dok se tjestenina kuha, u ugrijanu tavu ulijte maslinovo ulje, dodajte slane inćune te ih pržite na laganoj vatri kako bi se ulje aromatiziralo, a inćuni raspali. Inćunima dodajte Sana Povrtni mix te sve zajedno zagrijte na srednje jakoj vatri oko 5 minuta.
Kuhanu tjesteninu dodajte umaku od inćuna i Povrtnog mixa te izmiješajte sastojke. Na vrh dodajte izmrvljeni feta sir i poslužite.
Savjet: Ako volite pikantna jela odaberite Povrtni mix pikant, a ako Vam je draža blaga varijanta uživajte u Sana Povrtnom mixu blagom.