Sastojci za 4 osobe:

  •  400 g tjestenine češljanci
  •  200 g Sana Povrtni mix
  •  15 g slanih inćuna
  •  ekstra djevičansko maslinovo ulje
  •  sol i svježe mljeveni papar
  •  100 g feta sira

U vrelu i posoljenu vodu stavite tjesteninu češljance i kuhajte po uputama na pakiranju.

Dok se tjestenina kuha, u ugrijanu tavu ulijte maslinovo ulje, dodajte slane inćune te ih pržite na laganoj vatri kako bi se ulje aromatiziralo, a inćuni raspali. Inćunima dodajte Sana Povrtni mix te sve zajedno zagrijte na srednje jakoj vatri oko 5 minuta.

Kuhanu tjesteninu dodajte umaku od inćuna i Povrtnog mixa te izmiješajte sastojke. Na vrh dodajte izmrvljeni feta sir i poslužite.

Savjet: Ako volite pikantna jela odaberite Povrtni mix pikant, a ako Vam je draža blaga varijanta uživajte u Sana Povrtnom mixu blagom.