Sastojci:

250 g očišćenih i zamrznutih kozica

1 tikvica

60 ml bijelog vina

2 žlice maslinovog ulja

2 česna češnjaka

200 g Sana Thai salsa (1 pakiranje)

sol i papar

tjestenina (špagete ili po želi)

Postupak:

Odmrznite kozice i ocijedite višak tekućine. Tikvicu narežite na kockice i posolite.

U posebnom loncu pustite da voda zavri i u njima skuhajte tjesteninu.

U woku ili wok tavi zagrijte maslinovo ulje i na njega stavite protisnuti češnjak. Kada zamiriše dodajte kozice i tikvice te pustite da se lagano zapeku. Zatim dodajte vino, poklopite i neka krčkaju 10-ak minuta. Posolite i popaprite po ukusu.

Nakon toga umiješajte Thai salsu i pustite da se smjesa ujednači.

Umiješajte tjesteninu i poslužite.

Uživaj zdravo!

Recept by: @okruglica79