Sastojci:

115 g maslaca sobne temperature

2 jaja sobne temperature

150 g smeđeg šećera

100 ml  Sana Tahini „BLACK“ paste od crnog tahinia

2 žlice Sana vanilin šećera bourbon  

130 g brašna

40 g kakao praha

pola žličice soli

pola žličice praška za pecivo

pola žličice sode bikarbone

100 g bijele čokolade u kapljicama

100 g gold čokolade u kapljicama

Kremasto umutite maslac, jaja, šećer, pastu od crnog tahinija i vanilin šećer bourbon.

Suhe sastojke prosijte pa ih umutite u smjesu. Na kraju umiješajte obje vrste čokolade.

Žličicama oblikujte hrpice i poredajte ih u papirom obložen lim od pećnice. Između hrpica ostavite oko 5 cm razmaka jer se tijekom pečenja keksići rašire. Pecite u prethodno zagrijanoj pećnici na 170°C 15-ak minuta.

Poslužiti uz svoj omiljeni topli napitak i uživajte!

Recept by: @okruglica79