Sastojci:
115 g maslaca sobne temperature
2 jaja sobne temperature
150 g smeđeg šećera
100 ml Sana Tahini „BLACK“ paste od crnog tahinia
2 žlice Sana vanilin šećera bourbon
130 g brašna
40 g kakao praha
pola žličice soli
pola žličice praška za pecivo
pola žličice sode bikarbone
100 g bijele čokolade u kapljicama
100 g gold čokolade u kapljicama
Kremasto umutite maslac, jaja, šećer, pastu od crnog tahinija i vanilin šećer bourbon.
Suhe sastojke prosijte pa ih umutite u smjesu. Na kraju umiješajte obje vrste čokolade.
Žličicama oblikujte hrpice i poredajte ih u papirom obložen lim od pećnice. Između hrpica ostavite oko 5 cm razmaka jer se tijekom pečenja keksići rašire. Pecite u prethodno zagrijanoj pećnici na 170°C 15-ak minuta.
Poslužiti uz svoj omiljeni topli napitak i uživajte!
Recept by: @okruglica79